Βράβευση της mobile εφαρμογής QR Stand

Blacksmelt, tripod fish grunt mackerel vendace surfperch carpsucker surgeonfish streamer fish boga deepwater stingray. Spaghetti eel crocodile icefish lake

Βράβευση της mobile εφαρμογής QR Stand

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνουμε ότι η mobile εφαρμογή QR Stand, που κατασκευάσαμε τον Απρίλιο του 2019 για λογαριασμό της ομώνυμης εταιρείας, απέσπασε το Silver Award στα βραβεία Exhibition Marketing Awards.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και απονεμήθηκαν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στο Γκάζι, Αθήνα στα πλαίσια της Marketing Week.

The story

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε την ομάδα της Qr Stand και να κατασκευάσουμε για λογαριασμό της την ομώνυμη mobile εφαρμογή.

Ένα χρόνο μετά, η εφαρμογή απέσπασε το Silver Award στα βραβεία Exhibition Marketing Awards, δείχνοντας πως η καινοτομία και η σκληρή προσπάθεια ανταμοίβεται!!

Η εφαρμογή

Η mobile εφαρμογή QR Stand είναι ένα καινοτόμο application με καταχωρημένα πνευματικά δικαιώματα, που σκοπό έχει την άρτια οργανωμένη ροή της έκθεσης. Η κατάργηση των φυλλαδίων είναι πλέον γεγονός. Η περιήγηση του επισκέπτη γίνεται μοναδική εμπειρία και ο εκθέτης έχει τη δυνατότητα της άμεσης και ουσιαστικής επαφής με τον ενδιαφερόμενο. Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή.